Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Olympus C- 765 !

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam
    Chyba raczej sie skusze sie na C-750 posmigalem troche po necie i wydaje ze znalazlem w dobrej cenie (2380 razem z pamiecia 12
    Co o tym myslicie?
    w C-765 zmartwilo mnie ze jest na fabryczne akumlatorki olympusa a C-750 chodzi na paluszkach.
    Ale pozyjemy zoabczymy ostatnio w glowie zaczyna mi switac zakup C-4000 ale pozyjemy zoabczymy.
    PS
    JUZ MAM PO USZY TEGO SZUKANIA, POROWNYWANIA I MYSLENIA CZY TEN A MOZE TAMTEN no ale tak to jest jak czlowiek sciubi kazdy grosz i chce kupic raz a dobrze. W koncu bedzie tak ze zanim kupie ten aparat to oslepne od monitora
    Pozdrawiam

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Wtedy sprzyda Ci sie aparat BRAILOWSKI
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez vodnik
    Wtedy sprzyda Ci sie aparat BRAILOWSKI
    z samonaprowadzaczem optycznym
    pozdrawiam
    Michał L.

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    He he niezle
    Dla osob ktore zastanawiaja (jeszcze ja jestem w tym gronie niestety )
    na wyborem aparatu zamieszczam link do fajnej stronki gdzie jest duzo info na temat wielu modeli
    http://www.recenzje.net.pl/index.php...&pokaz=kat_rec

Pozdrawiam

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam was sorki za przerwe ale naprawde przez caly czas poszukuje zlotego srodka i zawezilem swoje poszukiwania do dwoch aparatow i prosze was o stronnicze zdanie co wybralibuscie i uzasadnijcie prosze swoj wybor. Wacham miedzy Olympusem C-750 a Kodak DX 6490.
    POMOCY!!! w tym tygodniu mam juz go kupic wiec czas goni!!!
    Pozdrawiam!!

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Powiem tak, z tego co wiem, to kodak ma slaby zakres czulosci ISO oraz chyba slabsza optyke ukazujaca znaczna abberacje chromatyczna.

Ciezko mi porownywac te dwa aparaty, gdyz od poczatku nie bylem przekonany do Kodaka, wiec nawet nie czytalem o nim wiele gdy wybieralem aparat dla siebie.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Dzieki za odpowiedz!
    Chyba jednak zostane przy 750 i nie bede juz kabinowal bo im dluzej czytam wszystkie testy to bardziej glupi jestem na ten temat.Do srody chce go kupic i miec juz spokoj z jednym a pozniej bede siedzial i kabinowalnad menu bo czytalem ze podobno zakrecone troszke (apropo menu czy naprawde jest az tak bardzo zakrecone jak pisza inni?)
    Pozdrawiam i mam nadzieje ze dokonam wlasciwego wyboru.
    Dzieki za wszystko!
    Pozdrawiam

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Kwestia przyzwyczajenia jak ze wszystkim. Tydzien posiedzisz, pobawisz sie i juz wszystko bedziesz mial w malym paluszku. Polecam juz teraz sciagnac pelna polska instrukcje do c-750 http://cimoch.org/c750_manuall.zip beda "pierwsze koty za ploty".

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam!!
    NARESZCIE!!!!! Kupilem juz aparat C-750 ) Przywiozlem do domku zaczalem sie bawic i kabinowac w menu (jak dla mnie do opanowania ale potrzeba czasu i poczytac trzeba troszke jednak instukcje to nie to samo co komurka )Baterie mi juz padly i laduja sie grzeczniezdjec kilka porobilem (jutro ide odebrac karte 128 bo gosc dzis nie mial)
    Wiem ze to glupie pytanie i ze napewno jest to gdzies w instrukcji ale jak mozna skasowac film ktory sie nagralo (zdjecia wiem jak ale filmu za pierona nie moge usunac )
    Pozdrawiam i JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI ZE OKAZALISCIE MI DUUUUUZO WYROZUMIENIA I CIERPLIWOSCI (czasem moje pytania byly glupie i banalne pewnie jeszcze kilka bedzie ale ucze sie)
    JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI ZA POMOC W ZAKUPIE!!!
    Pozdrawiam

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jeszcze jedno vodnik sciagalem ta instrukcje ale jak chcialem ja rozpakowac to mi blad wyskakuje i kapotka bede musial chyba dryndnac do Eurocoloru zeby mi przeslali. Ale dzieki za checi

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów