Z ostatnich postów 195 i 196 właśnie w BW podobają mi się.
Zarówno storczyk jak i drzewo ciekawie pokazane.
Z ostatnich postów 195 i 196 właśnie w BW podobają mi się.
Zarówno storczyk jak i drzewo ciekawie pokazane.
Jacek
Cieszę się że było na czym zawiesić oko. A poniżej taka ciekawostka - fińska wycieraczka do butów - całkiem fajnie przemyślana, zwłaszcza biorąc pod uwagę dużą ilość śniegu zimą.
201.
"Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby"
Stanisław Jerzy Lec
199 fajne, gdyby jeszcze dało się pozbyć budynku z lewej.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wiślany brzeg i Warszawa widziana z Otwocka.
207. / 208. / 209. / 210. / 211. / 212. / 213. / 214.
Stanisław Jerzy Lec
Jak dla mnie te w kolorze prezentują się znacznie lepiej. 213 do wyprostowania. Szkoda, że na 210 i szczególnie na 211 nie ma ostrości od pierwszego planu.
Najlepsze 208 i 209.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Jak dla mnie to B&W.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ja też za B&W
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Dzięki za odwiedziny. Światło było kiepskie więc stwierdziłem że lepiej będzie to wyglądało w BW. Co do nieostrego pierwszego planu to było to zrobione z premedytację, ale teraz trochę żałuję, że nie zrobiłem kilku fotek z wyostrzeniem na bliższy plan. Będąc w okolicy nadrobię tą zaległość. Najciekawsze dla mnie jest to że z odległości 18 km z poziomu wody w Wiśle widać PKiN oraz inne wysokie budynki w centrum Warszawy. Znam kilka wyżej położonych miejscówek w okolicy z których takiego widoku nie uświadczysz.
Stanisław Jerzy Lec