Fajne patrzenie, jak zaczniesz trochę mniej bezpiecznie kadrować odchodząc od klasycznego złotego podziału, to progres będzie szybki i zdecydowany.
Fajne patrzenie, jak zaczniesz trochę mniej bezpiecznie kadrować odchodząc od klasycznego złotego podziału, to progres będzie szybki i zdecydowany.
Z tym kadrowaniem to u mnie jest tak, że staram się złapać to co mnie interesuje, raczej rzadko świadomie stosuję się do zasady "złotego podziału", jeśli już to robię to bardziej odruchowo. Kilka postów wcześniej kolega Rysiek_O zwrócił mi uwagę właśnie na niestosowania się do tej zasady.
---------- Post dodany o 17:09 ---------- Poprzedni post był o 17:05 ----------
A to taki przedsmaczek srogiej zimy
31.
32.
"Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby"
Stanisław Jerzy Lec
32 kupuję![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No i jeszcze jeden okaz czyli Tygrzyk paskowany
41.
Stanisław Jerzy Lec
W Twojej wersji chyba za mocno wyciąłeś tło. Tam gdzie jest czarno powinna być materia.
ja bym powiedział że wszystko jest ok. - bo tam akurat jest tzw. czarna materia![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Zima nie straszna i przyjemna dla oka.
Fajne to słońce zza drzew.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dziękuję wszystkim za dobre słowo , jest mi bardzo miło.
Stanisław Jerzy Lec