przykro mi bardzo że Wasi przyjaciele odeszli. moi dwaj też już czekają na mnie w krainie wiecznych łowów.
p.s. jeszcze niedawno cieszyło mnie, że taki przesympatyczny dumbo znalazł nowy dom - strasze
przykro mi bardzo że Wasi przyjaciele odeszli. moi dwaj też już czekają na mnie w krainie wiecznych łowów.
p.s. jeszcze niedawno cieszyło mnie, że taki przesympatyczny dumbo znalazł nowy dom - strasze
Eh, dziękuję.
Ahutta, cóż mam powiedzieć, współczuję i rozumiem co jest oczywiste... Ale chociaż końcówkę życia miał w dobrym fajnym domku...
(aaale jest jeden pozytywny aspekt pojawiający się powoli na horyzoncie - nikt się nie chce jeszcze przyznać, ale długo to się bez psa nie wytrzyma...a warto, warto)
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Na tewno dla Kuby było to fajnie spedzone i miłe 12 lat. Skoro serducho przestało bić tak po prostu to też zapewne nie cierpiał... taka kolej rzeczy niestety.. Przykre ale tak już świat urządzony - czeka to każdego z nas i każdy pewnie chciał by tak spokojnie odejść. bez cierpienia bez bólu itp itd...
Z moich 6 malamutów w tym roku tez odeszła ostatnia dwójka....
przykre to ale .. nic sie nie poradzi
A co do tego, ze bez psa długo się nie wytrzyma - to prawda...
Miśka też parę dni temu "przeniosła się do lepszego świata".
Była piękna i ... Szkoda gadać namęczyła się z "raczkiem". Może to i lepiej?
Pozdrawiam.
Ten mały gnojek jest u Nas od 4 dni...
2 miesiące i 10 kilo żwawego ciałka...
choć na zdjęciach głównie śpi![]()
Smutny zrobił się nieco ten wątek, jakaś prawdziwa seria odejść i smutku...
Mam nadzieję, że niedługo nastąpi wysyp takich postów jak ten dobasa powyżej, z małym rozrabiakami-słodziakami na fotkach!
Trzymajcie się i ja trzymam za Was!
W PL mój piesek już nie dożył mojego przyjazdu na święta. Odszedł 2 miesiace temu. Miał 15lat, chorował na raka. Pod koniec życia już nie kontaktował.
W UK nieststey mieszkam w bloku i zgodnie z regulaminem nie wolno trzymać psów i kotów ( choć sąsiedzi mają 2 psy) więc mam 2 akwaria z rybami. Głównie skrzeczkami - wdzięczne i dźwięczne rybciechoć pogłaskać się nie dadzą i nie przyjdą na kolana...
sprzedam vinyle, zapraszam
OjojCo za okres, gęsto się za TM robi
Przykro
Mi to wygląda na piękną rasową AkitęCudna, rozbraja, od razu wątek zrobił się trochę milszy
Gratulacje!
Mam nadzieję, że u reszty forumowiczów też niedługo pojawi się to pytanie "kiedy", bo jednak poprzedni psiak w sercu zawsze zostanie, życia mu się nie zwróci, a jednak..: http://psiaterapia.blox.pl/2007/04/L...tery-lapy.html![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.