Ostatnio edytowane przez Saboor ; 23.06.11 o 17:05 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jasiu, wesole i jak widac bardzo szczesliwe te twoje panienki
Dog Master, szczeniaczek niczym owieczka, po prostu przesliczny, moje dziecko nie moglo od niego oczu oderwac.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Oto mój kundelek, tak troszkę na szybko, ciężko to czarno białe ustrzelić na dworze. Zawsze mu coś "wypali" na sierści.
![]()
Dziadek, co za maleństwa...
Nipo80, kundelek? Nie Cavalierek? Tri "najgorsze" - naświetl czarny, nie przepal bieli...
Szczylek niecałe 3 miesiące, ale fachowo ostrzyżony, hodowczyni ma psi salon fryzjerski. Ale dalej będzie już tylko gorzej, bo nie, nie wie u mnie nawet co to szczotka...
![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Siostrzenica przesłała mi fotkę swojego nowego pieska.
Niestety dość malutką.
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Bardzo dobrze Kojarzysz, precyzując: jednego jest godnym następcą owczarka niemieckiego. Prze wspaniały piesio, choć jest w nim 0% psa i 100% lenia, nawet jak go ktoś zirytuje to obszczeka go ... leżąc bo i po co się podnosić(waży prawie 100kg).
Kochane psisko, teraz trochę nie w humorze bo kotka mu budę anektowała
a ponieważ z nią się chował, co kotka wymiałczy słowo święte.
Tu jest mój ojciec, "Zorik" vel "Zmorek" i jego siostra z baardzo nieprawego łoza "Bieżel"
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.06.11 o 19:45
[QUOTE=dog_master;732229]Henry1, to pewnie siostrzenica cała szczęśliwaWidzę, że domki się zapełniają psiakami
Tak, szczeniaczek słodki ale już wie do czego służą ząbki.
Gryzie wszystko co ma w zasiegu swojej paszczy.![]()
Ostatnio edytowane przez witia ; 27.06.11 o 19:18 Powód: Automatyczne scalenie postów