Dziękuję za pomoc wszystkim
Teraz ponawiam pytanie o szkiełka - co byłoby godne polecenia do tego zestawu, może jakaś stałka, cenowo bym nie musiał sprzedawać nerki. Niestety jestem nowy w temacie 4/3 i ogółem bezlusterkowców.
Dziękuję za pomoc wszystkim
Teraz ponawiam pytanie o szkiełka - co byłoby godne polecenia do tego zestawu, może jakaś stałka, cenowo bym nie musiał sprzedawać nerki. Niestety jestem nowy w temacie 4/3 i ogółem bezlusterkowców.
Ale przeciez Olympus robi podobnie.
Nie tak dawno czytalismy z wypiekami historie nynego - Olympus zinterpretowal usterke aparatu po swojemu i kompletnie w nosie miala argumenty i zdanie nynego - wedlug nich aparat szural po betonie i z naprawy nici. Dopiero upublicznienie historii przynioslo skutki.
A ile to razy Olek odsylal aparaty bez naprawy, twierdzac, ze usterki nie stwierdzono, albo stwierdzono, naprawiono i nadal cos nie dzialalo?
Rozumiem, ze lojalnosc kaze ci dzialac na korzysc firmy, ale nie przesadzaj zbytnio![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Patrzac na to co sie ostatnio dzieje w Europie, to nie jestem do konca pewien...
Ale skoro masz takie doswiadczenie z Valuebasket, to pewnie masz racje![]()
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 6.11.15 o 22:41
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Posiada ktoś może wiedzę na temat dostępności E-M5 MK2 w wersji czarnej + obiektywu M.Zuiko Digital 25mm f1.8 w Poznaniu? Będę tam jutro i mam w planach kupić stacjonarnie, ale mam problem ze znalezieniem dostępności w internecie.
W pełni dostępne jedno i drugie w Mediamarkt na Bukowskiej 156![]()
E-M5/7-14/12-40/40-150/45/17/7,5samyang
No i dołączyłem do rodziny OlkaDziękuję za pomoc w tym temacie.
Jak sprowadzałem E-500 z USA to sprawdzałem warunki gwarancji - jeśli nic się nie zmieniło to "polski" Olympus honoruje wystawianą w Stanach gwarancję międzynarodową. Z tym, że nie trwa ona 2 lat a 12 miesięcy
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1