-
Videołowy
Witam.
Ostatnio wpadłem na pomysł pokazania wam paru filmików które powstały przy okazji fotografowania przeze mnie dzikich ptaków. Nie są to jakieś perły filmowe, gdyż temat filmowania a zwłaszcza jego strona techniczna jest dala mnie zupełna chińszczyzną, ale może w przyszłości będzie okazja do podciągnięcia się w tym temacie
Może też macie gdzieś na dyskach jakieś fajne filmiki związane z tematem dzikiej przyrody zapraszam więc do ich zaprezentowania.
Piecuszek - śpiew.
Sosnówko przy poidełku.
Żurawie i Gęgawy Goczałkowice.
Pozdrawiam Krzysiek.
-
Cześć,
mi się bardzo podobają takie miniatury - ożywiają odbiór fotografii, naturalny dzwięk pomaga.
pozdrawiam,
-
I mnie również się spodobało....
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA
-
Ale fajne
-
Bardzo fajne, później z takich ujęć możesz zmontować cały film.
-
Super, warto robić sobie przy okazji takie krótkie filmiki, po poskładaniu będzie ciekawy materiał nie tylko obrazem ale i dźwiękiem pisany...:
-
Ciekawie to wygląda, faktycznie z takich krótkich filmów można poskładać coś większego. Fajny pomysł z tym wątkiem.
Opcja filmowania jest już w większości aparatów, więc można poeksperymentować.
Jak dokopię się do swoich, to również pokażę.
Pozdrawiam
-
Dzięki. Cieszę się że się podobało Dorzucę jeszcze Zimka.
Marcin dawaj, dawaj wiem że masz dużo fajnych
-
Lubie to 
pozdro
-
No fajny jest
Uprawnienia umieszczania postów