Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Tak wygląda, ale w jakim celu?
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Nie wiem, nie pytałem![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Dalej jesteśmy na Bali, w Ubud.
Tak wygląda typowa boczna uliczka na Bali. Nie jest to żadna reprezentatywna ulica.
A to główna ulica w godzinach szczytu.
Rękodzieło wytwarzane przez miejscowych, żałuję, że nie kupiłem tej sowy...
Gdyby ktoś się zastanawiał, jak wygląda bananowiec.
Widoczek na przedmieścia.
Brama do świątyni.
A to parking przed nią
Takie kadzidełka są kładzione rano przed każdym posągiem bóstwa, przez co w powietrzu unosi się ich woń. Na środku leży bardzo dobry, mleczny cukierek, więc od biedy można się przejść i pozbierać, tylko nie wiem, co bóstwo na to
![]()
Kolejna ciekawa porcja zdjęć. Zastanawiają mnie tablice rejestracyjne na motocyklach. W górnym rzędzie - normalny numer, a w dolnym - godziny w których może jeździć?
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Nie to miesiąc i rok ważności dowodu rejestracyjnego.
Na to nie wpadłemDzięki za wyjaśneinie.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Przepraszam Was ale zawieszam prowadzenie tego watku. Prawie 12 lat na forum, wielu uzytkownikow poznalem, chociaz wiekszosci juz tutaj nie ma, z kazdym staralem sie zyc w zgodzie, a takze dzielic sie swoja wiedza i doswiadczeniami. Czasami bywaly spory, ale staralem sie je zalatwiac na priv, jednak od jakiegos czasu jest na forum osoba, ktora ma obsesje na moim punkcie. Troluje kazdy moj watek, pomimo wielokrotnych prosb na priv o niekomentowanie moich postow. Nie mam zamiaru robic slownej pyskowki w kazdym z tych watkow dlatego tez znikam na jakis czas, na jak dlugo czas pokaze.
Nyny, gratuluje, juz nie bedziesz musial czytac moich postow.
Pozostalym mowie czesc i do zobaczenia.
Pewnie, już ze względu na wiek ślepak jestem i nie zauważyłem w tym wątku żadnej wypowiedzi zamieszczonej przez Nyny. (nie zebym stawał w jego obronie)
W ogóle nie wiem o co chodzi, ale nie wątpię, ze masz swoje powody. Mimo wszystko dla mnie to dziwna decyzja...
Bądź twardy nie mnientkiPrzśpij sie z tym i zmień decyzję.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 23.01.16 o 02:28
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO