"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Ciekawe miejsca. Szkoda, że pogoda nie dopisała. Ważne, że hart ducha był większy i kazał wyjść z aparatem w taką pogodę.
pozdrawiam Wiejo
W Bieszczadach trudno usiedzieć pod dachem jak się przyjechało na chodzenie, poza tym często bywa tak, że po porannym deszczyku sie wypogadza i potem robi się ładnie.
2648.
2649.
2650.
2651. to już następny dzień, pochmurny ale bez deszczu - na Szerokim Wierchu
2652. o ogólnie znane - Tarnica
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Kilka razy byłem już w Przemyślu, a dopiero w tym roku zaniosło mnie na cmentarz.
Lubię stare cmentarze, a ten jest ładny i ładnie położony na zboczu wzgórza.
Na starych cmentarzach można zobaczyć i ładne nagrobki, i jakże różnorodne nazwiska.
Ta różnorodność cieszy bo na nią się składa bogactwo i wielość dziedzictwa kultury polskiej
2653.
2654.
2655.
2656.
2657.
![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Fuji X-T3 + XZ-2
Z Wołosatego do Ustrzk asfaltem? A czemu nie górą szlakiem z Tarnicy?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fuji X-T3 + XZ-2
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie - później byłem na torfowisku w Tarnawie i koło Dźwiniacza
2678. no i są - Ustrzyki Górne se stanicą Straży Granicznej
2679. idąc od Ustrzyk na Rawki
2680.
2681. Krzemieniec
2682.
PRZEMYŚL - cmentarz
2683. podobną figurę widziałem we Lwowie
2684. włoski nagrobek
2685. ładny pomnik
2686.
![]()
Fuji X-T3 + XZ-2
Fuji X-T3 + XZ-2
Fuji X-T3 + XZ-2