w mojej okolicy tez takich nie ma a też lubię takowe oglądać![]()
w mojej okolicy tez takich nie ma a też lubię takowe oglądać![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Ostatnio edytowane przez ronin75 ; 5.11.15 o 22:09
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
niesamowite kolory mają te poranki a cmentarne rzeczywiście bardzo nastrojowe....
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
wydaje mi się, że byłam w Łużnej, ale nie wiem czy to ta sama czy jest jeszcze jakas inna bo nie pamietam takiego cmentarza, chociaz ja czasu na zwiedzanie nie miałam raczej...