"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
A z Wielkiej Rawki miałeś tylko skok do Trójstyku Granic - Krzemieńca.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Byłem w zeszłym roku, było pięknie i kolorowo. Teraz miałem za sobą przejście Połoniny Caryńskiej i już mi się nie chciało.
A w tamtą stronę drzewa były bardziej zrudziałe i odpuściłem sobie.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
1453. w drodze do przełęczy bukowskiej
1454. na przełęczy i przy granicy
1455. chmurki nad Krzemieniem
1456.
1457.
Fuji X-T3 + XZ-2
Bagienko dalej jest. Myślałem że jak susza to wyschło.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||
Nie. Trzyma się całkiem dobrze.
Fuji X-T3 + XZ-2
Fuji X-T3 + XZ-2