Czy tez znad Wisły to nie okolice Tyńca. Bardzo dawno tam byłem jak jeszcze promem przepływało się na drugą stronę rzeki. Motyw przewodni mostu ciekawy a bardzo w gust wpadły koniki.
Czy tez znad Wisły to nie okolice Tyńca. Bardzo dawno tam byłem jak jeszcze promem przepływało się na drugą stronę rzeki. Motyw przewodni mostu ciekawy a bardzo w gust wpadły koniki.
pozdrawiam Wiejo
Pomiędzy Tyńcem a Krakowem - stopień wodny Kościuszko, gdzieś tam jest tor wyczynowy kajakowy
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Makiety na wystawie w Kamienicy Szołajskich
3910. Pałacyk prezydenta RP w Wiśle
3911. Pałac z wystawy w Paryżu
3912. j.w.
3913. dom związków zawodowych we Lwowie
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Świetne makiety a jeszcze ciekawsze projekty. Pałacyk w Wiśle chyba bardziej znany niż 3913 - oba warte uwagi.
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
3897 i 3898 bardzo mi podeszły.
Sporo szczegółów w zaprezentowanych makietach i dlatego ciekawie się ogląda.
pozdrawiam Wiejo
Z Wieliczki
3914.
3915.
3916.
3917.
3918.
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Wieliczka kopalnia cd.
3919. wypalacze metanu
3920.
3921.
3922.
3923. Kierat
Fuji X-T3 + XZ-2
Interesująca wycieczka i mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec.
pozdrawiam Wiejo
Fuji X-T3 + XZ-2
W dalszym ciągu jestem uczestnikiem wycieczki korzystając z Twoich zdjęć.
pozdrawiam Wiejo