Piękne wykończenie dzbanuszków, wazonków i buteleczek zwraca uwagę. Ciekawe plakaty. Widoki z dolinki przyjemne w odbiorze.
Piękne wykończenie dzbanuszków, wazonków i buteleczek zwraca uwagę. Ciekawe plakaty. Widoki z dolinki przyjemne w odbiorze.
pozdrawiam Wiejo
Ładne zdjęcia (szczególnie 3855 i 385, ale nieostre 3857 nie pasuje do tej serii.
Wiesz coś więcej o naczyniach ze zdjęcia 3847?
I widzę że w skałki chadzasz się powspinać.![]()
No tak, znowu przegapiłem
brak mi tego nawyku sprawdzenie jak wyszło.
Może się naprawię jeszcze?
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Nie, nie wiem - wystawa - style narodowe w MNK Gmach Główny - ładna forma czyli pewnie lokalna wytwórnia i dizajn z przed wojny.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Też przekrój przez polski dizajn ale w Kamienicy Szołayskich - wystawa "Przedmioty"
3859. ciekawy projekt kubka dla niewidomych
3860.
3861.
3862. tu fajne zestawienie - wazon z przed wojny i aktualny z XXIw. nawilżacz powietrza, aż się prosiło o to zdjęcie
3863.
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
3864. ławeczka jeszcze raz,
3865. ale brak słońca
3866. daje się odczuć
3867. w Dolince Będkowskiej widok na Sokolicę
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Kubek dla niewidomych mocno mnie zaintrygował.
pozdrawiam Wiejo
Fuji X-T3 + XZ-2
"Przedmioty" c.d.
3873.
3874.
3875.
3876.
3877.
3878.
dużo pięknie zaprojektowanych rzeczy.
Fuji X-T3 + XZ-2
Najbardziej zainteresowała mnie ceramika i szkło chyba dlatego, że lubię takie przedmioty.
pozdrawiam Wiejo
Fuji X-T3 + XZ-2