Saboor_1
Saboor_2
Saboor_3
Saboor_4
Saboor_5
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Istotna jest nazwa pracy, nie numer.
Przykład: nazwa to->Saboor_02
praca "Saboor_02" w galerii flash może mieć różne numery, w zależności od: sortowania, wyświetleń i innych zmiennych.
także sam numer: 01,02,03,04,05... nic prócz chwilowego miejsca we flashce nic nie znaczy.
Jeszcze raz: istotna jest pełna nazwa pracy, zawsze zaczynająca się od mojego nicku z podkreślnikiem liczbą: Saboor_01, Saboor_02, Saboor_03...
Pozdrawiam.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
ja pierdykam.....
chyba pójdę zmienic dowód i dopiszę se jako drugie nazwisko
---------- Post dodany o 17:36 ---------- Poprzedni post był o 17:33 ----------
bo ja tylko prawdziwie.... mój mózg gubi się w pierdołach i pozorach, znaczy za stary już jest na udawanie dzierlatki
ale pocieszam się bo tacy ważni niektórzy twierdzą i ponoć maja na to niezbite dowody,że młodość to nie tylko metryka.... TO STAN DUCHA !!!!![]()