Też mi się podoba - dlatego - jeszcze jedna fotka Meli, ale "inaczej".
Pozdrówka.
Też mi się podoba - dlatego - jeszcze jedna fotka Meli, ale "inaczej".
Pozdrówka.
Cudna Mela i cudna fotka
Miłego dnia.
Mela jest śliczna![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Też kiedyś miałem taką Melę. Była cały swój żywot taka mała jak Twoja na zdjęciu, ot taka miniaturka z niej była. Ja ją nazywałem Tygrysem![]()
Dla odmiany przesyłam zdjęcie Power Magical Makoto - na co dzień zwany po prostu Mako
Piękne kocisko - apache.
Pozdrówka.
@witia1
kocisko jest piękne, szkoda tylko, że miało bliskie spotkanie z samochodem, czego skutkiem jest szyna i dwa gwoździe w tylnej łapie. Nawet najgorszemu wrogowi nie życzył bym przejścia czegoś takiego... Ci, których spotkało coś podobnego wiedzą o co chodzi. Inni nie są sobie w stanie tego nawet wyobrazić...
Ale wracając do głównego tematu kocisko jest piękne i strasznie inteligentne. Uwielbia przebywać wśród ludzi i szczególnie lubi spać na białych kartkach papieru. Nie mniej Mako ma pazury i nie wacha się ich użyć. Każdy domownik dokładnie wie, kiedy może go głaskać czy nawet się do niego zbliżać. Czasami lepiej do niego nie podchodzić, bo grozi to tzw. "kobrą" i ewentualnymi ranami na nogach. Ale i tak wszyscy kochają zwierzakai każdy zrobił by dla niego wszystko
![]()
Odwiedziłem ostatnio HELGĘ - z racji jej potomstwa. Te trzytygodniowe maluchy są tak ruchliwe, że udało mi się "ustrzelić" tylko dwie koteczki i ich matkę. Jedyny "chłopak" - wymykał mi się ciągle z kadru, ale obiecuję, że kiedyś GO pokażę.
Pozdrówka.
Iniemamocnatygodniowa kotka norweska leśna
Witia1 piękne kociaki. kowal73 - zjadłbym ją![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R