Skoro ja też jestem kociarzem - oto moja Maja... ZD35
E620+ZD12-60+ZD14-42+ZD40-150+ZD35+HLD-5+Helios44M-MF2+Pentacon135F2.8+FL36R+Lowepro Nova200AW+FastPack 250
Jeszcze jeden z dachowców, reszty nie chcę wstawiać, bo serce mi krwawi, jak widzę taką biedę. Nie wypada mi rozpisywać się nad miejscem w którym jestem, ale jak bym mógł, to pomógłbym im wszystkim, ale przerasta to moje siły i możliwości.W chwili obecnej dwie kotki się wykociły i mają w sumie siedem maluchów.Ręce mi opadają, koty wszystkie!!! są zarobaczone, chore i ach, co ja będę więcej pisał, każdy kto jest odrobinę wrażliwy na krzywdę zwierząt, musi mnie zrozumieć. Dodam jeszcze, że jest to szpital, w którym obecnie się kuruję i jest wielu ludzi, którzy mają dobre serce i dokarmiają te koty, ale pytam, czy nie ma jakichkolwiek możliwości, by ten problem, podkreślam problem, rozwiązać. Przyznam szczerze, że nie wiem co z tym zrobić. Oczywiście zakupiłem mnóstwo jedzenia dla biedaków (ok. 15 dorosłych i 7 maluchów) ale co dalej? Tragedia, zamiast w spokoju kurować się, przeżywam kocią traumę.
http://img20.imageshack.us/img20/7506/biaasek.jpg
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Witam wszystkich, z kotem mieszkamy od lat 5, z nowym aparatem od dwóch tygodni. Nasza kocica w środowisku naturalnym![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Mój kot w 2 odsłonachNazywa się Mikuś.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
świetny ten wątek...uwielbiam koteczki...
dołączam się ze swoją kicią...![]()
Śliczna, penie ja obudziłaś i taka naburmuszona ta kicia![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
ona najczęściej ma takie spojrzenie...niezbyt życzliwe...to trochę przez jej ubarwienie...ale nie znam bardziej przytulańskiego kota... właśnie władowała mi się na kolana i zagląda co tam piszę...
![]()
kolana to one lubia. Mój zołz też lubi![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.