witam,
Chiński podwórkowiec. Warsztat moto-rowerowy.
a mistrzem drugiego planu jest uśmiechające się...wiadro
pzdr
witam,
Chiński podwórkowiec. Warsztat moto-rowerowy.
a mistrzem drugiego planu jest uśmiechające się...wiadro
pzdr
http://www.chiny-info.pl - Blog + subiektywny przewodnik po Chinach
Made in China - Facebook
Chińskie początki z E-M10 - wątek
"Widać" że Chińczyk.
Fajne foto.
Pozdrawiam.
O skubaniec. Jaki skośnoki![]()
Klimatyczne zdjęcie, ten fotel i walające się po podłodze pedały.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To zdjęcie jest z telefonu. Zasada jest prosta, jak podchodzę z aparatem, rura, kocica w długą. Z telefonem mogę podejść pod sam nos.
Jak piszesz, koty to esencja obojętności
U mnie niestety nie jest jak u geo. Chciałbym tak. Jego zdjęcia 1 i 5 rewelacyjnie pozowane. Kociak: "wiem, że jestem zaje*****y ale szkoda, że nie mam konkurencji..."![]()
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 28.04.14 o 17:42
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|