Dzięki. Cieszę się że się Wam podoba.
@Mirek, racja. Ma swoje drogi i koniec. Nie wiem jak to robi ale potrafi zniknąć w mieszkaniu 72m2.
@luuba a chopsa też po choince? U nas to stały punkt programu.
No to jeszcze jedno z końca sesji naszej modelki. Zdjecie pt. "Już wystarczy, nie mam ochoty i jak pstrykniesz to Ci zrobię ślady jak Bruce Lee".
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Na szczęście nie wpinał się na drzewko ale bardzo lubi po nim spać
A twoja kicia na prawde ma niesamowitą "minę" na tym zdjęciu
Jest wątek o psach założony lata temu przez sismana chcięliście psy to je macie -->> link do ostatniej strony
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W nowym roku - nowy domownik ze schroniska.Tygrysek Goran.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Nasz drugi kot wręcz przeciwnie.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Młody próbuje rządzić ale dzisiaj stary pokazał mu jego miejsce w hierarchii domowej.