|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
A tak się grzał do słoneczka![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Niech się grzeje...Tylko go nie strasz z nienacka, bo...
Kuzynowi też się kiedyś się jego kot tak wygrzewał, tylko że na masce samochodu nówki sztuka, jakieś 2 miesięczne autko miał kuzynek... I zachciało mu się (kuzynkowi, nie kotu) zrobić sierściuchowi kawał... Podszedł cichaczem i lekko stuknął go w głowę... Jak kocisko dostało speeda, zabuksowało łapami przez kilka sekund po świeżo nawoskowanym lakierze... To kuzyn polerował rysy po pazurach chyba ze trzy/cztery godziny! A ile "panienek" przy tym z jego anielskich ust wyleciało!!! No mówię Wam - poezja! Aż miło było go słuchać...
Tak że uważajcie...![]()
"Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson
Lokator podwórka przy ul Grodzkiej w Krakowie. Trudno mu zdjęcie zrobić bo bardzo domaga się głaskania
![]()
Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!
moja poważna z wygląduKicia Lady Daisy na ogrodach...
![]()