Jestem już tu dość długo, więc doszedłem do tego, że wypadałoby coś pokazać. Jako starszego człowiek dopadają mnie różne sentymenty, więc jak w okolicy pojawiają się jakieś starocie, to staram się tam być , a przy okazji zrobię parę fotek. W sierpniu w czasie największego skwaru i duchoty pojechałem do pobliskich Ochab gdzie w prywatnym skansenie (tak go gospodarze nazywają, bo budynki nowe, ale pełno tam staroci, a na podwórku stare maszyny rolnicze). W tym skansenie już od paru lat sołtys przeprowadza swoiste "Wyścigi Papajów", Takich traktorków wykonanych przez domorosłych rolników konstruktorów, maszyn z części ze złomowiska. Tera to niektórzy maja wypasione traktory, ale sentyment został i jest tego po wsiach wiele. Mimo 36 stopni upału pojawili się tłumnie do zabawy, bo nie były to wyścigi na serio.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku. Mniej znaczy więcej.
Bardzo dobrze, że zdecydowałeś się na swój wątek Fajny pomysł sołtysa na wyścig i fajne zdjęcia
Zamieszczone przez lisiajamka1 Bardzo dobrze, że zdecydowałeś się na swój wątek Fajny pomysł sołtysa na wyścig i fajne zdjęcia Zdjęć ze skansenu i wyścigu mam więcej, jak się podobają to zamieszczę wkrótce jeszcze więcej. Pozdrawiam.
Zamieszczone przez sten Zdjęć ze skansenu i wyścigu mam więcej, jak się podobają to zamieszczę wkrótce jeszcze więcej. Pozdrawiam. I dobrze, czekamy
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Świetnie, więcej historii i samoróbek.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki. Popieram Stopkę Krakmana ! LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Brawo Sten! Czekam na dalszy ciąg. Na 1 ze zdjęć ( tym gdzie dominuje niebieski Zetor) widać też mały jednoosiowy czerwony traktorek "Dzik", masz może jego zdjęcie?
Rysiek_______________ Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Piekne cacka.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
sten, wrzucaj dalej!
Witam. Drogi Ryśku mam tylko jednego dzika, ale za to w akcji.
Zasady na forum