Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 175

Wątek: Zdjęcia emeryta.

| OlyJedi Awatar sten
    Mieszka w
    k / Cieszyna
    Siła reputacji
    116
    Moja galeria
    Relacja fajna tylko daj co jeszcze.. Nie mów, że degustowałeś i zapomniałeś dekielka z Olka ściągnąć

Dodałem , które sie nadawały, trudno robić zdjęcia w takim tłumie. Co do degustacji , zdrowie i portfel emeryta nie bardzo pozwala, zresztą popatrz na ceny piw z górnej półki.
    Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.
    Mniej znaczy więcej.

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta

Pod ten hamak podłożyłbym takie kolczatki jak do zatrzymywania samochodów...
    Ale by było adrenaliny tak ostatnio modnej...
    Złośliwy coś jesteś chyba

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez koronax Zobacz posta
    Złośliwy coś jesteś chyba
    Nic to nie ma wspólnego ze złośliwością.... Leżenie na takim hamaku to jak skok na bandżi.. Poprawa swego ego, samodowartościowanie....

---------- Post dodany o 17:48 ---------- Poprzedni post był o 17:45 ----------

Sten, ja też emeryt ale mi to nie przeszkadza..... Lubiem piwo... Pomaga w pracy, zastępuje muzę, pozwala poznać nowych ludzi (na zlotach choćby). Zimne, gasi pragnienie, wspomaga pracę nerek, obniża cukier wbrew pozorom.... Że o doznaniach smakowych nie wspomnę... Nie tyczy to masowo produkowanych marek!
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

| OlyJedi Awatar sten
    Mieszka w
    k / Cieszyna
    Siła reputacji
    116
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta

Sten, ja też emeryt ale mi to nie przeszkadza..... Lubiem piwo... Pomaga w pracy, zastępuje muzę, pozwala poznać nowych ludzi (na zlotach choćby). Zimne, gasi pragnienie, wspomaga pracę nerek, obniża cukier wbrew pozorom.... Że o doznaniach smakowych nie wspomnę... Nie tyczy to masowo produkowanych marek!
    Wiem emerytura tu nie ma nic do rzeczy, raczej wiek i zdrowie, miałem tzw.OZT. też lubię piwo, ale mogę tylko posmakować w tajemnicy przed moją i dochtorami.
    Pozdrawiam
    Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.
    Mniej znaczy więcej.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria
    [QUOTE=sten;1290306]Wiem emerytura tu nie ma nic do rzeczy, raczej wiek i zdrowie, mia

Pogadaj szczerze z "dochtorem", niech wypisze receptę na syrop chmielowy, może Twoja się nie zorientuje.
    W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
    Popieram Stopkę Krakmana
    !

LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

| OlyJedi Awatar sten
    Mieszka w
    k / Cieszyna
    Siła reputacji
    116
    Moja galeria
    [QUOTE=henry1;1290373]
    Cytat Zamieszczone przez sten Zobacz posta

Pogadaj szczerze z "dochtorem", niech wypisze receptę na syrop chmielowy, może Twoja się nie zorientuje.
    Z dochtarami to jest najgorzej się dorządzić. Oduczyli mnie cygaretle kurzyć, piwo pić i inne używki. nie mówiąc o większym procencie. jak wiadomo wszystko co dobre i przyjemne to niezdrowe, albo grzech. Jedynie to jeszcze z moją mi nie zakazali spać i z nią to mam najmniejszą ostude. To tak było do czterdziestki, człowiek zdrowia nic a nic nie szanował, to teraz drugą połowę mi zostało sobie odmawiać. O zupie chmielowej to słyszałem, ale o syropie? No cóż na starość zostało nam pożartować trochę.
    Mniej znaczy więcej.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    [QUOTE=sten;1290378]
    Cytat Zamieszczone przez henry1 Zobacz posta

Z dochtarami to jest najgorzej się dorządzić. ...
    Z dochtorami, to jest tak , że kiedyś to była full szarlataneria, obecnie mamy znaczący postęp, to już tylko jakieś 80% szarlatanerii. Szacun dla chirurgii, reszta...
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Mój "dochtór" to mi kazał piwo pić. Bo na nerki i piasek w nich dobre.
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar sten
    Mieszka w
    k / Cieszyna
    Siła reputacji
    116
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Mój "dochtór" to mi kazał piwo pić. Bo na nerki i piasek w nich dobre.
    Ja na szczęście nerki mam w porządku. Kamienie miałem za to żółciowe i operacja, po której Ostre zapalenie trzustki, ledwo wyżyłem i dieta teraz, a piwko to tak pomalutku raz w tygodniu.
    Dzieki za wpisy i Pozdrawiam.
    Mniej znaczy więcej.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez sten Zobacz posta
    J... Kamienie miałem za to żółciowe i operacja...
    Miałem podobną przygodę, jednak do ozt nie doszło. W sumie dzięki mojej tfardości i ułańskiej fantazji (niektórzy określają to krótszym terminem: głupota), ale tym razem się opłaciło Udało mi się szybko urodzić kamień
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.