XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Pięknota!
Pierwszy raz fociłem łysego.
Na fotkach widać jak na górze i na dole wylazły aberracje.
2. Pełna klatka
3. Crop z powyższego
1. Powyzszy lekko "zawstydzony"![]()
![]()
Można klikać do oporu, jakość taka sobie ale obrazek będzie większy, może Twardowskiego ktoś dojrzy.![]()
Ostatnio edytowane przez henry1 ; 27.09.15 o 20:54
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Twardowski to z drugiej strony siedzi![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Henry, Careme - b. fajne.
U mnie niebo bezchmurne, łysy świeci jak wielka patelnia, pod oknem ryczy jeleń i chyba zawału dostanę jak mi ryknie za plecami (kończy się rykowisko, ale jeszcze japę drą). W najgorszym przypadku z okna - ciemno jak w.. nie ma żadnych świateł. Nie mam na czym obrabiać, chyba dopiero po powrocie z urlopu wrzucę, jak będzie co, oczywiście.
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
To było tak :
Do korpusu EC-14, do tego 50-200, a do niego B-300.
Czyli ogniskowa wyszła 476 mm x 2 dla pełnej klatki to 952 mm.
Jakość tego zestawu nie powala, ale lepszy rydz niż nic.
---------- Post dodany o 21:13 ---------- Poprzedni post był o 21:11 ----------
Jak mnie zobaczył ze sprzętem to spąsowiał.
---------- Post dodany o 21:14 ---------- Poprzedni post był o 21:13 ----------
Dzięki Olu !![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Budzik nastawiłem na trzecią, może uda się wstać i podjechać na pobliskie wzgórze. Od 4 będzie faza całkowitego zaćmienia ale księżyc będzie wtedy bardzo nisko nad horyzontem dlatego warto wybrać się na jakąś górkę. Będę miał okazję wypróbować sobie nowe 70-300.
bezbagnetowiec z mianowania