Kazdy moze wygrac,byle byl to Saboor.
Saboor_001
Saboor_002
Saboor_003
Saboor_004
Saboor_005
Kazdy moze wygrac,byle byl to Saboor.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Miałem tego nie pisać, ale cuż napiszę, albo nie,...poczekajmy jeszcze tydzień do końca głosowania....
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
I tak nikt już z Saboorem nie wygra, głosik mój też dostał![]()
Cieszy mnie Wasza dobra zabawa, jednakże prosiłbym o przestrzegsnie regulaminu:
Piszę ponieważ jeden z klubowiczów zwrócił uwagę(i słusznie) na odstąpienie od podanego w regulaminie wymiaru(nie zwróciłem na to uwagi).popRAWka
to konkurs skierowany do wszystkich, mających inne wizje danego kadru, bądź też posiadających umiejętności jego „naprawy” czyli usunięcie defektów. popRAWka charakter tak zabawy jak i edukacji(bardziej doświadczeni mają okazję dokształcić "Młodych").
Do obróbki pliku ORF, można stosować jakikolwiek bądź edytor, obsługujący ten format.
Regulamin:
/--ciach--/
8. Prace dodawane do galerii jest wymiaru: od 850px do 1024px dłuższy bok.
Z harcerskim: as-salāmu ʿalaikum wa raḥmatuʾllāhi wa barakātuh
Saboor
P.S.
Pozdrowienie to nie kpina, ani prześmiewka. Na prawdę dobrze Wam życzę i pozostawiam
fonetykę Wam do przetłumaczenia(ja ją znam).
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 9.10.15 o 22:38
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
jeszcze mam propozycję by po zakończeniu zabawy podawać autorów trzech pierwszych miejsc, czasem ktoś jest drugi o jeden głos![]()
Zbliżamy się powoli, do końca głosowania.
Ostatnie chwile na oddanie głosu!
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA