Saboor_001
Saboor_002
Saboor_003
Saboor_004
Saboor_005
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W tej edycji nie biorę udziału, ponieważ dostarczyłem zdjęcie do obróbki. Saboor poprosił mnie o moją wersję tego zdjęcia więc posłałem, prosząc by pokazał je po otrzymaniu wszystkich prac na konkurs.
Czytałem, nawet kilka razy i dalej nie wiem
Czy nowe jest: "należy wywołać plik RAW opierając się ..."
czy: "pokazać fajną wersję fotki",
czy wreszcie: zachowanie zawartości kadru min. 50%
Szczególnie mnie zaciekawiło to 50%. Czyli można kadrować a czy również korygować zniekształcenia (perspektywa, dystorsja itp).
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wybierasz sobie te 50%, które chcesz zachować, a z resztą możesz zrobić co chcesz. Przecież to jasne.
The question is, who cares?
To masz pecha, wtedy te drugie pół musisz zostawić nieruszone.
The question is, who cares?