Jak na razie to strona partner.olympus.pl leży:
Error establishing a database connection
The question is, who cares?
MAM !!!!!!
W koncu znalazlem metodologie pisania tych bzdurek prasowych
Zaloze sie o $1, ze ktos w Olympusie mam podobna liste - tylko dopasowana do potrzeb rynku foto
To jest bardzo proste - trzeba budowac zdania wedlug wzoru:
Bierzemy po 1 zdaniu z kazdej kolumny od lewej do rpawej i konczymy kropka.
Ilosc kobminacji wystarcza na 27 lat cotygodniowych artykulow na jakikolwiek temat
Genialne !!!
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
DziałaA aktualizacje dostępne będą dopiero na jesieni (http://partner.olympus.pl/aktualnosc...s_PL_final.doc)
![]()
![]()
Słyszałem, że coś takiego mieli, w starych dobrych czasach, towarzysze partyjni, zawsze gotowi do przemawiania![]()
No to juz teraz wiemy, skad te zdolnosci u pani/pana tworzacego te potworki![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Oczywiscie, ze jest znanaTylko po japonsku
---------- Post dodany o 10:05 ---------- Poprzedni post był o 10:03 ----------
O! Prosz.... nawet znalazlem...
![]()
Po aktualizacji Stylusa 1 przestały go widzieć programy Adobe : Lightroom oraz PSE.
Przed aktualizacją oprogramowania RAW'y były widziane, po aktualizacji już nie.
Program gada, że nie ma takiego aparatu w swojej bazie.
Strach uaktualniać EM-1 bo też przestanie być widziany przez te programy.
Czyli decydując się na aktualizację, trzeba przygotować gotówkę na nowe wersje programów Adobe.
Czy to jakaś cicha współpraca producentów aparatów i oprogramowania ???![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
No jest to wkurzające, ale soft producenta aparatu działa. Soft firmy trzeciej jaką jest Adobe nie musi. Tu już tylko dobra wola Adobe czy aktualizacja będzie płatna czy darmowa.
The question is, who cares?