Nie musisz.Wystarczy jak na te co masz naciagniesz na koncowki wentylki od roweru.Plastik na szkle sie slizga.A guma temu zapobiegnie i wyeliminuje mozliwosc porysowania.Zamieszczone przez Oleryk
Nie musisz.Wystarczy jak na te co masz naciagniesz na koncowki wentylki od roweru.Plastik na szkle sie slizga.A guma temu zapobiegnie i wyeliminuje mozliwosc porysowania.Zamieszczone przez Oleryk
No to muszę kupić wentylki do roweru...Zamieszczone przez lucca
salvadhor, koleś z filmu to niezły kamikaze![]()
Nawet nie chcę myśleć, jak ta nowa matówka wyglądała po takiej przygodzie z nonszalanckim monteremZamieszczone przez dzemski
Filmik ma walory wybitnie techniczne - co gdzie podnieść i gdzie co włożyć. Kwestię artyzmu takiego zabiegu odłożono na bok![]()
Oleryk, mógł bym się tego podjąć ale podejrzewam, że barierą będzie odległość. Kurde sam nabrałem ochoty na taką matówke![]()
Obejrzałem filmik, masakra. To ja myślałem, że jestem niezdarny, ale jak zobaczyłem gościa "wytrzepującego" matówkę z aparatu, to wymiękłem.
Kilka razy wyjmowałem matówkę ze swojej 500-tki, ale po to żeby ja wyczyścić, odkąd jednak porysowałem ją podczas czyszczenia, to mi paprochy na matówce przestały przeszkadzać.
Robiłem to używając dwóch drewnianych wykałaczek i myślę, że to dobry sposób.
Oleryk próbuj do odważnych świat należy.![]()
Piędziesiątka dla stabilizacji dłoni.
Bawełniane rekawiczki foto.
Pomieszczenie bez wykładzin.
Strój z włókien naturalnych.
Pól godziny strachu,dwadzieścia minut dłubania
w korpusie i będziesz szczęśliwym użytkownikiem
nowej matówki.
Pzdr![]()
Wydaje mi się ze matówka nie jest zrobiona ze szkła tylko coś ala pleksi ale nie zmienia to faktu ze guma lepiej będzie trzymać. Tylko uważać trzeba żeby nie porysować, poza tym chwytając za któryś narożnik zmniejszy się niebezpieczeństwo że nawet jak by jakiś ślad został to nie powinien być widoczny w wizjerze.Zamieszczone przez lucca
Najlepiej matowke chwytac za wystajacy poza kontur matowki dzyndzelek przeznaczony do chwytaniaZamieszczone przez magnum
. Ze zdjecia wnioskuje, ze Oleryk posiada takie ficzer w swojej matowce.
Oleryk daj znać co i jak - może jakiś tutorial dla 510ki powstanie![]()
Widziałem matówę u tomaszka i wygląda super - zwłaszcza klin w połączeniu z manualną 50ką - cudeńko.
Czekam na wyniki i trzymam kciuki - sam jestem bardzo zainteresowany
Pozdrawiam