...a do otwierania butelek ze zlocistym napojem taki otwieracz...
Czlonek najgorszego, najstraszniejszego, najokropniejszego, najwiekszego, najgrozniejszego, najpaskudniejszego, najbrzydszego, najdluzszego Forumowego TWA jakie mozesz sobie tylko wyobrazic !!!! A po godzinach: Spammer Spicell Kommando Foken Wulf Destrojer.Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Czlonek najgorszego, najstraszniejszego, najokropniejszego, najwiekszego, najgrozniejszego, najpaskudniejszego, najbrzydszego, najdluzszego Forumowego TWA jakie mozesz sobie tylko wyobrazic !!!! A po godzinach: Spammer Spicell Kommando Foken Wulf Destrojer.Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!
Właściwie to czego to jest fotografia? Teren z lotu ptaka czy z powierzchni ziemi?
Mi to wygląda na jakieś nieduże trawki i gałązki na śniegu - o ile ta zewnętrzna część zdjecia jest robiona w zwykłym świetle widzialnym.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
tak, zewnętrzna część zdjęcia jest robiona w VIS.
Anomalia jest niewielka około 50 x 150 cm. Zdjęcie przedstawia jedną z kilku "dziur" o której mówi Tadeusz Słowikowski w 7 minucie 14 sekundzie filmu "Złoty Pociąg" wyemitowanego 4 stycznia br w TVP1
Żeby było ciekawiej, "Najbardziej pożądane zdjęcie w Polsce w dniu 7 stycznia" wisiało spokojnie na mojej galerii przez 10 godzin. Zaliczyło 32 odsłony, żadnego komentu, więc je usunąłem
![]()
Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!