Wszystko wszystkim, ale nie chciałbym lecieć samolotem, gdzie nawiedziny ahmed ma bombę w obiektywie. W sumie - lepiej niech patrzą.
Wszystko wszystkim, ale nie chciałbym lecieć samolotem, gdzie nawiedziny ahmed ma bombę w obiektywie. W sumie - lepiej niech patrzą.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Takie wyciąganie jakie stosują u nas nic nie daje. Z zewnątrz wygląda to normalnie i bez prześwietlenia pod kątem materiałów wybuchowych to bezsensowne działania. W Niemczech kilka lat temu już sprawdzali mi bez wybebeszania cały plecak pod tym kątem.
Chyba zabłądziłem. Myśłałem że to jest wątek o nowym body EM-1 a główny tok rozmowy jest o pakowaniu maneli na podróż
OM-D E-M1 ZD12-50, ZD60, MZ 300 f4, MC14, Samyang 7,5, FL50 i drobiazgi
Czymś trzeba wypełnić ten smutny czas oczekiwania
Wcześniej zostało ustalone, że Olek produkuje sprzęt dla podróżników. Pakowanie maneli bardzo tu pasuje![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Każdy szanujący się PRO ma asystenta, który zajmuje się pakowaniem. Artysta nie zaprząta sobie głowy takimi pierdołami, tylko myśli o $ztuce![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Pozdrawiam, Tomasz
http://www.tomaszworek.com/