Strona 20 z 70 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 694

Wątek: Olympus E-M1 Mark II

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez szafir51 Zobacz posta
    No tak, ktosie mogą myśleć o tym jak dostosować aparaty pod preferencje użytkowników albo jak dopasować użytkowników pod aparaty. Tu nie chodzi o kwestie naszej zasobności (lub nie) tylko o prozaiczne myślenie PROklient.
    Nie.Nie.Ja to widze inaczej.Tu nie chodzi o dopasowywanie sie jednej lub drugiej strony.To my w tym ukladzie jestesmy trzecia strona,ktora za amatorskie koszta chce byc najlepszym profesjonalista z profesjonalnym sprzetem.
    Powiedzmy tak.Jest profi.Dostaje zlecenie na zdjecia orlow,gody,walki,gniazda,mlode.......Organizuje wyjazd,wylot,moze czarter,...i realizuje zlecenie majac do dyspozycji kilka roznych sytemow z ktorych byc moze jeden zakupil ze szklami pod te konkretne zlecenie.
    Nasz profi z ktorym sie utozsamiamy nie majac zlecenia idzie pieszo w las,gory.spi w szalasie,chinskie zupki z deszczowka,a jesli daleko to jedzie stopem.Leciec nie leci bo nadwaga w gratach i konserwach.Nakladka tele na dlugiego kita i foci,moze jakies wyjdzie.A jak sie dowie o zapotrzebowaniu to majac kilka piatek w forumowej galerii wysyla pstryki,bo moze sie spodobaja i redakcja w Pcimie Dolnym wezmie.
    Skrajnie totalnie przyklady tylko zeby zobrazowac temat.

| OlyJedi Awatar wyszomir
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    390
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez szafir51 Zobacz posta
    No tak, ktosie mogą myśleć o tym jak dostosować aparaty pod preferencje użytkowników albo jak dopasować użytkowników pod aparaty. Tu nie chodzi o kwestie naszej zasobności (lub nie) tylko o prozaiczne myślenie PROklient.
    Podstawą dla firmy jest myślenie PROzysk. Myślenie PROklient ma jedynie na celu maksymalizację tego zysku w mniejszym lub większym horyzoncie czasowym.
    Pozdrawiam!
    Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Profesjonalny, to nie jest to samo, co zarobkowy
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Często zarobkowo nie wykorzystuje się sprzętu tzw. profesjonalnego, bo żeby zarobić na życie trzeba mieć jakieś zyski, a nie tylko same koszty.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Albo tez inaczej podchodzi do tematu ten ktos.
    Skoro stac mnie na relatywnie drogi aparat i obiektywy to stac mnie na hotel zeby w nim w czasie podrozy nocowac i ladowac kilka akumulatorkow(orginalnych).Moze ten ktos nie mysli tak jak my,ze najwazniejsza dla nas sprawa przed podróżą to wazenie bagazu,zeby limitu nie przekroczyc.Wybierajac czy puszki czy zupki w proszku na czas wyprawy.Moze po prostu ten ktos inaczej podchodzi do tego bardziej sprawdzajac te rynki ktore zyski przynosza w ilosci kupowanego sprzetu a nie ilosci kolejnych wpisow na forach.Moze my po prostu inaczej podchodzimy do tematu jak ten ktos i mamy inne piorytety niz cala reszta razem z ktosiem.
    Często hotelu ani prądu nie ma, zwłaszcza w Afryce. Pewnie w za kręgiem podbiegunowym też jest z tym kłopot.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Przy okazji, wiadomo już jak współpraca ze starymi szkłami? Gdzieś mi uciekła ta wiadomość.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez luc4s Zobacz posta
    Często hotelu ani prądu nie ma, zwłaszcza w Afryce. Pewnie w za kręgiem podbiegunowym też jest z tym kłopot.
    W srodku lasu na polanie tez hotelu ani pradu nie ma.Tylko to nie o to chodzi.Temat jest inny

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez luc4s Zobacz posta
    Przy okazji, wiadomo już jak współpraca ze starymi szkłami? Gdzieś mi uciekła ta wiadomość.
    Jak narazie to jeszcze nawet nie ma aparatu.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Koriolan
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    293
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Nie.Nie.Ja to widze inaczej.Tu nie chodzi o dopasowywanie sie jednej lub drugiej strony.To my w tym ukladzie jestesmy trzecia strona,ktora za amatorskie koszta chce byc najlepszym profesjonalista z profesjonalnym sprzetem.
    Powiedzmy tak.Jest profi.Dostaje zlecenie na zdjecia orlow,gody,walki,gniazda,mlode.......Organizuje wyjazd,wylot,moze czarter,...i realizuje zlecenie majac do dyspozycji kilka roznych sytemow z ktorych byc moze jeden zakupil ze szklami pod te konkretne zlecenie.
    Nasz profi z ktorym sie utozsamiamy nie majac zlecenia idzie pieszo w las,gory.spi w szalasie,chinskie zupki z deszczowka,a jesli daleko to jedzie stopem.Leciec nie leci bo nadwaga w gratach i konserwach.Nakladka tele na dlugiego kita i foci,moze jakies wyjdzie.A jak sie dowie o zapotrzebowaniu to majac kilka piatek w forumowej galerii wysyla pstryki,bo moze sie spodobaja i redakcja w Pcimie Dolnym wezmie.
    Skrajnie totalnie przyklady tylko zeby zobrazowac temat.
    Gdyby Olek robił tą puszkę stricte tylko dla tych, którzy utrzymują się z fotografii jaką opisałeś- to asystenci prezesa mogliby rzeźbić i składać te puszki własnoręcznie.
    Limited Edition , ograniczona do jakichś 100 sztuk. Olek ma nieduży kawałek tortu i czas się z tym pogodzić.

Dodam jeszcze, że widocznie nie słyszałeś o ZAKAZIE przewożenia baterii luzem w bagażu rejestrowanym - tak, dobrze czytasz.
    Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
    zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Koriolan
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    293
    Moja galeria
    Pierwszy link z brzegu
    http://www.cathaypacific.com/cx/en_H...batteries.html
    In check in baggage

10 pieces maximum, each piece within 160Wh or 2g (per passenger per bag)
    Must be inside equipment
    Spare batteries (those not in equipment) not allowed
    Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
    zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra