W PS tez byla zabawa, podciagniecie kontrastu, usuniecie szumow, B/W oraz zabawa z filtrami.
Mimo obrobki PS wciaz uwazam ze to fotografia a nie grafika.
W PS tez byla zabawa, podciagniecie kontrastu, usuniecie szumow, B/W oraz zabawa z filtrami.
Mimo obrobki PS wciaz uwazam ze to fotografia a nie grafika.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Super! Szczególnie jakoś ostatnie mi podeszło, kapitalne. Jeszcze jakby latarka nie przesłoniła górnej części szklanki to by było po prostu nie do pobicia.
Gratuluję
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Dla Ciebie No-shadow Kick poprawilem foto i dyskretnie podmienilem.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Rewelacja !!! Vodnik rewelacja, sam coś takiego zrobiłem ale są przed obróbką i leżą drugi tydzień na dysku, więc postaram się obrobić i wrzucić, uwielbiam właśnie takie zabawy ze szkłem.... no rewelacja, efekt znakomity. Ja wykorzystałem kilka szkieł. Ale wrócę do domu w niedzielę to coś wystawię![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Dopiero dziś obejrzałam sobie cały temat i wszystkie fotki. Błyskawice są nieziemskie, naprawdę. Szkło interesujące.
Hmm... Co jeszcze? Nie umiem oceniac cudzych zdjęć (swoich zresztą też) - albo mi się podobają za całokształt, albo nie. Twoje mi się podobają po prostu :))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Dzieki Wiedźma - bardzo szanuje sobie Twoje zdanie.
Oczywiscie wszystkim pozostalym takze dziekuje bardzo za mile slowa ktore motywuja mnie do dalszych prob.
Vodnik a to twoje zdjecia widzialem u Lecha na stronie z slaczami i ladna kobieta ;]
Bardzo ladne i ciekawe zdjecia i odrazu wstyd pokazac swoje, ja moze jednak bede tylko ogladal ;]
O co chodzi, u jakiego Lecha (czy to posadzenie o jakis plagiat???)Zamieszczone przez DraXan
Nie mozesz tak podchodzic do sprawy, pokazuj swoje osiagniecia, a dzieki kazdej krytyce bedziesz podnosil swoje umiejetnosci.Zamieszczone przez DraXan
@ vodnik - świetne !
@vodnik:
Jakbyś chciał zapolować jeszcze na burze, może przyda ci się link:
http://www.imgw.pl/wl/internet/burza/burza.html![]()
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net