Fajnego zwierza masz w domq,
IMO najfajniejsze 4 zdjatko, szkoda ze w 1 obciales psiakowi lapy a w 3 ze nie zlapalo calego pyska
POZDRAWIAM
Fajnego zwierza masz w domq,
IMO najfajniejsze 4 zdjatko, szkoda ze w 1 obciales psiakowi lapy a w 3 ze nie zlapalo calego pyska
POZDRAWIAM
C-760, tuleja + UV i Polar HOYA, 128MB i 512MB + Velbon440+Raynox DCR-250
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=zloty_2000
Slicznego masz psa![]()
Jezeli chodzi o same zdjecia to mam pare uwag : 1.ma obciete lapy 2. cień 3. obciety pysk. Natomiat 4 i 6 sa swietne, te podobaja mi sie najbardziej![]()
Strasznie ruchliwa ta moja bestia. Ale jak pisalem, nie jest to szcyt moich fotek, a tak tylko pokazalem ku pamieci.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Ej, no nie badz taki skromnywiem, ze bardzo ciezko zrobic zdjecie takiemu ruchliwemy zwierzakowi. Nawet trudniej niz dziecku, a to juz cos
![]()
Podoba mi sie ten pyszczek na 3 fotce![]()
Pozdrowienia, IT
Olympus C-760 UltraZoom
Wlasnie skonczylam ogladac caly watek, swietny dorobekNajbardziej utkwilo mi w pamieci zdjecie Twojego wujka. Piekne.
bardzo sie ciesze, przygotowuje wlasnie jedna foteczke poddana edycji w PS - wyekstrahowanie (jak sie to pisze samo "h" czy "ch" ?). Jak znajde chwilke to wrzuce.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
No i znalazlem chwilunie. Tlo moze wydawac sie sztuczne - szybka praca w PS.
Jak komus sie spodoba to sie ciesze, a jak nie to tez sie uciesze![]()
Brawo vodnik
ostatnio walczyłem z kotem... niestety na widok aparatu dostał nerwicy... (mam nadzieję ze to przez aparat a nie przeze mnie) więc chyba rozumiem problem "złapania" takiego czworonożnego modela jak Twój... ale ostrosc, kolory masz swietne...
Zdjęc ludzi raczej staram sie nie oceniac... zwłaszcza jesli są związani z autorem blisko... co jak sądze ma tutaj miejsceale poza tym ze przyczepiłbym sie w Twojej fotce jedynie do "obciętych" zabawek to nie zauwazam mankamentow i bardzo mi sie ona podoba... No a postawa i minka "modela" sa świetne...
![]()
Zabawki akurat nie są uciięte, możnaby się przyczepic do nozki, ale piekny osobnik (ne moj syn) siedzial sobie na kanapie i akurat mial przyslonieta nozke. Ot foteczka.
Edit: Rozumiem juz i dostrzegam "obciete" zabawki, ale nie one byly tematem, a ze tak akurat wyszly... Nie chcialem calkowicie ekstrahowac samego modela.