@kondi miekkosci nadala fotce pogoda - troszke mgielnie bylo na szczycie Giewontu.
@qwerty w kolorze tez jest najwiekszym moim skarbem, ale chyba B/W mi sie bardziej podoba.
@*_radosny_* to nie bylo znudzenie, tylko zmeczenie wspinaczka na Giewont.
@kondi miekkosci nadala fotce pogoda - troszke mgielnie bylo na szczycie Giewontu.
@qwerty w kolorze tez jest najwiekszym moim skarbem, ale chyba B/W mi sie bardziej podoba.
@*_radosny_* to nie bylo znudzenie, tylko zmeczenie wspinaczka na Giewont.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
kurcze, ja mam podobny skarb.. moze inaczej wygląda, ale takiego samego typu, to jakiś zbieg okoliczności?![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Czysty przypadekZamieszczone przez MichelCat
![]()
![]()
![]()
Rozumiem, tylko twarz Twojego skarbu taka czysciutka jest, mięciutka...nawet rys zbytnio nie widacZamieszczone przez vodnik
![]()
@kondi no co ja poradze za taka czysciutka. Oprocz konwersji na B/W i wyostrzenia po zmniejszeniu nic nie robione.
Ten sam skarb, w innym miejscu i w innym czasie.
Edit: Dodalem te fotki tez do tematu Osoby Nam Bliskie
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
*_radosny_* nie wierz Vodnikowi...Zaden tam "giewont" (górka dla ceprow..)
Widzisz te lekkie cienie pod oczami Skarba? Stanowczo byla przemeczona!![]()
A co do wujka.. Jest WIELKI!
Ollie C-765
...żyć .... i nie żałować niczego!
Jeśli chodzi o nwe zdjęcie Skarbu to uważam że lewa część zdjęcia jest za ciemna (te skały) przez co zdjęcie jest mniej czytelne. Reszta OK
Nawet uśmiech poprawiłeś![]()
Olympus C-750 UZ
Zenit 12S
Jutro, a najpozniej za kilka dni wstwie te sama fotke tylko oryginal w kolorze.
na ostatnim swietnie Tojej kobiecie wyszly wloski ;]
ale w tych odcieniach jakos dla mnie dziwnie twarz wyszla"kolor" przez co idzie plastycznosc
Pozdrawiam
@DraXan wloski wyszly swietne bo swietne wloski ma :] a oprocz swietnych wloskow i swietne oczeta.![]()