Hehe, ale fajny bobo![]()
Tak jak powiedział qwerty, dobra ostrość i soczyste kolory.
Mamy teraz Vodników dwóch![]()
![]()
Gratuluje dzieciaka!
Pozdrawiam!
Hehe, ale fajny bobo![]()
Tak jak powiedział qwerty, dobra ostrość i soczyste kolory.
Mamy teraz Vodników dwóch![]()
![]()
Gratuluje dzieciaka!
Pozdrawiam!
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
Ale slodziaksuper grubasne raczki ma. Sama ekstrakcja (napisales poprawnie
) fajnie wyszla...poniewaz sie nie znam, to zapytam - czy mozna wklejac kazdy kolor tla czy z czarnym jest najlatwiej?
to zalezy czym wyekstrahujesz i czy pozostawisz np tlo transparent. Wszystko zalezy od oswietlenia i od tla oryginalnego.
@Rick van Dyke jak pisalem to nie moj synek.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
yyyy ops!![]()
Wybacz, chyba za szybko czytałem posta![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
Ze zdjęć psa kilka zwraca uwagę, pozytywnieTo co bije od razu po oczach to strasznie ciepła kolorystyka, lubię to hehe
![]()
Dzieciak że tak powiem pocieszny![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
@ Vodnik - mam pytanie dotyczace LessiW jaki sposob uzyskujesz takowa ostrosc kiedy piesek sie porusza ? Szybka migawka ?
Pozdrawiam
A roznie to wyglada. Zauwaz ze slonce bylo swietne, wiec i AF sobie radzil. Mam umilowanie dl malych liczb przeslonowych, wiec i czasy sa krotkie, nawet jak sie siersciuch porusza.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Rzeczywiście, coś z tą pierwszą fotą nie tak. Niby wszystko ładnie pięknie, ale nie mam do niej przekonania. Wydaje mi się, że chodzi o tą lewą stronę, całkowicie pustą.
Zabawy z GO fajne, widzę że zoom na maxa i największa dziura, rzeczywiście wtedy to ładnie wychodzi i można eksperymentować
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
nie wiem... o co chodzi z tą lewą stroną... o nierownomiernosc "zagęszczenia" obiektow na fotce? Kwestia gustu... Mi bardzo podoba sie i ostrosc i kolory... co najwyzej przyciąłbym z lewej aby całkowicie odciąc czesciowo przyciety obecnie budynek. Pzdr.