Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Najfajniejsze te kamienie.. powiedz wodnik jak wyciagasz takie kolorki..
Przeksztalcac do gray scale potem zabawa levelami i kontrast czy cos jeszcze?
Najpierw LabColor, pozniej pozniej kanal Lightness, pozniej gray scale, nastepnie duplikowana warstwa, pozniej ustawienie warstwy wyzszej jako Multiply (mnozenie) i poziomem przezryczostosci tej warstwy ustalam jasnosc i ciemnosc.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Obiecalem niedawno, ze pokaze fotke mojej lepszej polowy w wersji color.
To się nazywa " mieć farta "Zamieszczone przez vodnik
![]()
Ale fotka bardzo fajna.
Pozdrawiam
Andrzej
zgadzam sie z jedym z przedmowcow te kropelki oddaja klimat burzy SUPEROS!!!!!!!
Tak się zastanawiałem o jakie kropelki chodzi, a tu wróciliśmy do pierwszych zdjęć vodnikaŚwietnych jak zwykle zresztą.
Ale gapa ze mnie, hehe.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
mi sie bardzo podoba ma to coś
@Zuza a dokladnie to co Ci sie podoba ? Ostatnie fotki, czy piorun, czy moze jeszcze cos inengo ?
Moze mimo nieudanego debiutu A.M. w sezonie 2004/2005 wyrosna nam nowi mistrzowie ???
Edit:
ExposureTime - 10/800 seconds
FNumber - 3.20
ISOSpeedRatings - 100
MeteringMode - Multi-segment
FocalLength - 27.90 mm