![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Pierwsze cos jakby mniej ostre. Jakie swiatlo? Mogles troche zmiekczyc/odbic i rozjasnic cienie - za okiem/koszula zrobila sie brzydka plama.
Na drugim koszula wypalona. To tyle z technicznej strony chyba.
Czarna strona kadru troche malo mowiaca (zaraz mi wygarna moje ostatnie fotoJakis punkt zaczepienia wzroku moglby sie przydac.
Generalnie ciekawe portrety, ale jak dla mnie - brak "tego czegos".
Pozdrowienia dla wujka...w tym wieku to chyba jeszcze wypada zyczyc 100lat?![]()
Zdjecia bardzo ladne. Swiatlo chyba dosc twarde odbija sie w skorze? Nie wiem jak to okreslic nie znam sie na tym(sam z takimi zdjeciami dopiero ekserymentuje, wiec nie czuje sie na silach komentowac takich zdjec).
W kazdym razie, podobaja mi sie.
Pozdrawiam.
-------------------------------------------------------
Olympus C-740UZ + Statyw
Witam.
Bardzo fajne i ciekawe fotki. Co do technicznej sprawy to nie mam żadnych zastrzeżeń.
Pozdrawiam.
mente et malleo
Ogolnie taki byl moj zamysl. Zdjecie bylo dosyc mocno niedoswiatlane, aby zniwelowac nieciekawe tlo w postaci szafy na wysoki polysk. dodatkowo podnioslem kontras, aby uwydatnic zmarszczki na twarzy. Te przepalenia tez byly zamierzone, zwlaszcza przy konwersji na B/W.
Dodatkowo powiem, ze ISO400 + NI.
Swiatlo dzienne, wpadajace do pokoju jednym oknem.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
A oto moj najwiekszy skarb.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Ciekawe.
Nadałes miekkosci tej fotce w PS?
no tak... nie dziwie sie ze czujesz sie bogaty...A fotka sliczna... przez chwile pomyslałem - ciekawe czy w kolorze wyglądałaby rownie ładnie... to tak na marginesie mojej ciągłej fascynacji kolorkami...
![]()
Jeszcze wracająco do zdjęć Twojego wujka - bardzo fajne zdjęcia - mnie bardziej podoba się pierwsze
Zdjęcie ze skarbem świetne - bardzo dobrze wyglada w B&W.
jedyne zastrzeżenie jakie mogę mieć - to że Twój skarb wygląda na troche znudzony (chyba że takie było zamierzenie to przepraszam)
A swoja drogą to skąd ja znam to zniecierpliwienie/znudzenie/zdenerwowanie gdy pstrykam i pstrykam i pstrykam zdjęcia swojej kobiecie![]()
Olympus C-750 UZ
Zenit 12S