Lessi wróć. Wszystkie fotki fajne, kadry fajne tylko ciutenke monotonne. Moze jakies z gór ? Smiga z Toba po szczytach?
Lessi wróć. Wszystkie fotki fajne, kadry fajne tylko ciutenke monotonne. Moze jakies z gór ? Smiga z Toba po szczytach?
Ja swojego też na forum "wrzucę" tylko muszę zdjęcia obrobić.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Zdjecia Ladne. Fajne kadry i ogolnie - zreszta jak zawsze :> A no i tak na marginesie fajnego masz psiaczka![]()
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
hehe to samo pomyslalem Lessi wroc
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
nie no jak to przeczytalem to mnie niesmak wziol, i ogolnie balem sie tu zagladnac "Vodnik prezentuje - swojego sierściucha"
dobrze ze chodzilo o psa
fotki ciekawe, ale stac cie na wiecej ;]
Pozdrawiam
Krótko, moje odczucie: 1 i 3 mi się nie podobają, natomiast reszta ładna. 2 najlepsze![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Ladny psiaczek, a co do fotek do 2 jest swietna, POZDRAWIAM
C-760, tuleja + UV i Polar HOYA, 128MB i 512MB + Velbon440+Raynox DCR-250
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=zloty_2000
Jak widac - stara ramka wiec i stare zdjecia - jedne z pierwszych. Gdzies nowsze juz mam, ale jeszcze nie obrobione. Moze sie kiedys wyrobie i wrzuce.
@kondi, nie smiga po gorach. Ta rasa ma bardzo slabe nogi, i maja problemy z chodzeniem juz w wieku 8-9 lat.
@DraXan co za perwersja ....
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Teraz juz wiem, dlaczego kobyłka sąsiada wiecznie leżyZamieszczone przez vodnik
![]()
![]()
Nic na to nie poradze, ale sam do tego zmusilesZamieszczone przez vodnik
tematem
Pozdrawiam