Strona 2 z 32 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 319

Wątek: Vodnik prezentuje - jesienny Krakow...

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Ale super.......juz nie wspomnę, że mnie to by pewnie ten pilocik z ręki wypadł jakby tak huknęło po 2 sek od błysku. Super. Rozumiem, że to tegoroczna burza
    Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

EXTRA FOTKA ! Swietnie zlapane !
    Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    @ Ewci@ masz racje, zdjecie z tego sezonu burzowego. A na szczescie nie trzeba bylo trzymac wcisnietego buttona na pilocie bo to nie tryb BULB.

P.S. moze troche Off Topic ale mam nadzieje ze po zmianie sprzetu na D70 nie opuscisz naszego forum i nadal bedziesz nas zaskakiwac swoimi doswiadczeniami oraz bedziesz podnosic nasza poprzeczke pokazujac swietne fotki.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Nie zamierzam opuszczać tego forum tym bardziej, że zostaję w rodzinie Olków gdyż moi rodzice jeszcze mają C- 750, i teraz właśnie chcę od nich pożyczyć bo żyć nie moge bez aparatu a na D70 jeszcze troszkę muszę poczekać
    Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Czas pokazac cos innego. Oto kilka kwiatuszkow.

Zapraszam do komentowania.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Awatar nova
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jako że "znam" vodnika z widzenia mam nadzieje że się nie obrazi jak ja też dorzuce kwiatuszka od siebie

Fajny efekt uzyskałeś na 1 zdjęciu, na pierwszy rzut oka wygląda jakbyś sephie dał.
    Pozdr.

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    @nova nie mam nic przeciwko dodawaniu swoich fotek, byle w aktualnym temacie prezentacji Fotka krokusa byla jedynie kadrowana oraz ramka, zadnych filtrow. Fotka zrobiona pod koniec kwietnia w slowackich Tatrach, gdzie dopiero snieg stopnial i krokusy "wylazly" na slonce, wiec trawa nie miala czasu na nabranie koloru.

P.S. zapomnialem dodac, ze fotka mi sie podoba Super ostrosc, dobra glebia oraz zywe kolory.

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Widze ze temat kwiatow nie przypadl Wam do gustu. W takim razie zapraszam na maly reportaz.

Witam. Wczoraj w Krakowie zorganizowany został przez jeden z hipermarketów dzień dziecka z przypakowanymi kolesiami (i jedną koleżanką). Oto kilka zdjęć z tej imprezki:

1. MC Bielenijnik.

2. Długo oczekiwany Mistrz Świata.

3. Który z czterech panów spróbuje dorównać mistrzowi ?

4. "Może ja, Może ja" ?

5. Niestety, żeden z panów nie dorównał tak pięknemu siłaczowi (Aneta Florczyk).
    Dodam, że w każdej ręce to ciężar 80 kg, a zwyciężczyni waży zaledwie 75kg.

6. Tak, jestem z siebie dumna... Niech inni myślą co chcą...

7. Ja wam pokażę jak nosić zakupy...(2 x 140kg)

8. Szukam chętnych do zmiany koła w mojej S-klasie...(jedyne 340kg)

9. W końcu coś dla młodszych, przecież to dzień dziecka...

Jak widać dla najmłodszych nie było aż tak wiele atrakcji. Cała impreza odbywała się w bardzo miłej atmosferze...

10.

11.

Zapraszam do opiniowania i komentowania.

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    ta ostania fotka mi sie najbardziej podoba... oczywiscie mowie o chmurach (a swoja droga to bez polara ladnie chumurki ci wyszly)
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    zdjęcia bardzo ładne
    A 6 zdjęcie to bym inaczej skomentował "Mato boska ona nie ma majteczek" :P - dotyczy tego pana w białej podkoszulce :P

IMHO niech ktoś zdradzi bardzo początkującemu jak zrobić takie zdjęcia chodzi o ustawinie aparatu , zastosowane filtry itp.