Tylko dlaczego normalna brew zostala przy okazji zamieniona w karzelka? W jakm celu?Zamieszczone przez dzemski
Czesc.Ch.
Tylko dlaczego normalna brew zostala przy okazji zamieniona w karzelka? W jakm celu?Zamieszczone przez dzemski
Czesc.Ch.
Na mój gust, po prawej stronie to już nie widać brwi, tylko cień pod nią.Zamieszczone przez chomsky
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
chomsky: czy nie zauważyłeś, że to nie ten sam dokładnie kadr ? na prawym nie ma w ogóle brwi bo jest poza kadrem. Przyglądaj się czasem dokładniej ;P
Użyłam Twojej 'sklejki', po co robić to samo, skoro Ty zrobiłeśZamieszczone przez lucca
![]()
Dodatkowo jak umiałam, tak wygładziłam skórę i jeszcze poprawiłam tło, chociaż teraz zauważyłam sporo miejsc, które mogłam poprawić. Może się jeszcze za to zabiorę![]()
Pozdrawiam!
Praktica PLC3 + Carl Zeiss Sonnar 180mm/2.8 + Flektogon 2,4/35, Canon IXUS 50, Olympus IS-300
Dziękuje wszystkim za tak szeroki odzew nie spodziewałem się ze aż tyle prac zostanie zrobionych. Na razie najbardziej podoba mi się praca VonGregorius tylko brew mi nie podchodzi wygląda nienaturalnie jak dla mnie.
Pozdrawiam