Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Jestem pełen podziwu dla Twego dzieła![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
A wpadaj sobie, wpadaj.
Konsekwencje tego wpadania po Twojej stronie.![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
nie bójcie się - czajki skończyłem. od dziś pomęczę Was trochę żurawiami. zacznę od kilku zdjęć czarno-białych. mam małe obawy czy taka forma przypadnie moim gościom do gustu, z drugiej strony nie mam większego wyczucia w BW.
nazwałem je spacery synchroniczne. bardzo wesoło wyglądało to na żywo gdy tak chodziły jeden za drugim robiąc to samo.
84.
85.
86.
87.
Wariacje żurawiowe z pomysłem. Jeśli chodzi o faunę i florę, to chyba jednak wolę w kolorze![]()
84 i 86 sa bardzo fajne bo inne. Połączenie przyrody z foto wybrykami![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ