cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie wiem czy Wam pomogę w problemie ale może trochę temat się rozjaśni bo mi ostatnio na działce wylądowali. Sfociłem ich ale aparat wariował przy tej ich technologii i nie za dużo ujął. Wydaje się że oni są raczej szarzy. Chwila kiedy wysiadł jeden a potem bateria padła. Dobrze, że trochę bimbru po nocy mi zostało
. Nie wiem jak oni to robili ale 10 ich się tam mieściło
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 5.08.13 o 23:40
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Witam!
Cieszy mnie, że takie sobie zdjęcie cyknięte kompaktem zza płotu, wywoła taki temat żartów wesołej kompani przyjaciół Olka. Bardzo lubię to forum, Na innym moje zdjęcia z kompaktu w ogóle były nie do oglądania,tam je chyba analizowali pod mikroskopem.
Pytanie
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.