Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
cześć,
o, 34 i 35 - to się zatrzymałem, żeby obejrzeć. Bardzo przyjemnie uchwycone miejsce.
Z poprzednich jeszcze 28 mnie kompozycją zatrzymało przy sobie.
pozdrawiam,
niektórzy wiedzą, że w tym roku rozpocząłem przygodę z fotografią przyrodniczą. nauka idzie pomału i mozolnie - ale tego się spodziewałem. przede wszystkim poznaję niedoskonałości mojego sprzętu (szybkość a raczej wolność migawki, szybkie przytykanie bufora, pewnie inne aparaty mają lepszy AF, słaba matryca, brak uszczelnień, i jeszcze by coś znalazł). Wiem, że czekają mnie wydatki
dzięki rzyczliwości doświadczonych naszych forumowych ptaszników i przyrodników miałem zapewnione teoretyczne przygotowanie - za co im bardzo dziękuję.
z czasem będę pokazywać moje wypociny z pierwszych tegorocznych zasiadek mniej lub bardziej mniej udanych. pierwszy zaprezentuje się piecuszek
41.
42.
43.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Śliczny gówniarz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ale fajny, wygląda jak zmoknięty szczur![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Niezły lisek. Ostatnio liski w modzie![]()
The question is, who cares?
wstawiaj większe foty a nie takie znaczki pocztowe...
Świetne zdjęcia. Mam nadzieję, że z deseru nic nie wyszło![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Rudy i pierzaste fajne, robali nie lubię.
Jacek