Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Krytyka, krytyką- ale "Kobitki" wrzucać i Nimi podbijać oglądalność, ilość postów/komentów....toć to się nie godzi- ale..... w sumie db pomysł....;P Zwłaszcza, że głównie takie mam hehe, no ale obcych zdjęć , czytaj nieolkowych nie bd wrzucał, z tego wychodzi, że bd mało, czyli to co na bieżąco.
Olek PEN E-PL1
Ale dziewczyny fajne.
Facet fotograf poszukujący i szuka swego otwarcia, się nałaził po krzakach, dziewczyny marzły ... Trochę zrozumienia proszę...
Może napiszcie mu co źle , myślę , że tego oczekuje.....
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zauważyłeś, że wielbłąd przeszedł przez ucho igielne?
Zgodziliśmy się w poglądach.
---------- Post dodany o 11:26 ---------- Poprzedni post był o 11:21 ----------
Tomasz, napiszę w ten sposób: to są fotki do działu:Zdjęcia początkujących, nie nadają się do oceny.
Tu tylko "będziesz zbierał", ale to tylko MBNZ(Moje Bardzo Nieskromne Zdanie)![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Rzeczywiście jesteś nieskromny, ale zgadzam się z Tobą...w tym, że nieskromne...
---------- Post dodany o 12:06 ---------- Poprzedni post był o 12:04 ----------
Tomasz próbuj dalej i nie muszą być olkowe...
Nie wal tych kolorów, rób zdjęcia ostre i patrz co jest za modelkami..... I może je ubierz inaczej...... albo rozbierz...![]()
(proszę bez podtekstów)![]()
Jak dorosne, to tez chce byc taki ja ty
Czasami, niestety, nie moge sie opanowac.... Probowalem oceniac bez ogladania, ale wylozylem sie w dyskusji na szczegolach
A wracajac do zdjec - kolega poczatkujacy przeciez nie jest - sa na koncie konkursy, wystawy, sesje.... to co robi, robi raczej z premedytacja.... brakuje mu tylko fanow na forum, ale przeciez kazdy kiedys zaczynal - wszystko po kolei![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++