hmm, po pierwsze kiedy robisz zdjęcia do panoramy to balans bieli nie może być auto, fotografować na M, lub A z blokadą ekspozycji. Fotki muszą mieć ok 30% zakładki. Do sklejania polecam Microsoft ICE
hmm, po pierwsze kiedy robisz zdjęcia do panoramy to balans bieli nie może być auto, fotografować na M, lub A z blokadą ekspozycji. Fotki muszą mieć ok 30% zakładki. Do sklejania polecam Microsoft ICE
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
ładnie jarek, bardzo ładnie. trochę farensbachem zaleciało![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Dokładnie, eeech techniki są jednakowe a efekty przepiękne. Podoba się no![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
MZ zabiles zycie w tej rzece.Ta woda nie zyje.Ale to tylko moje odczucia.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Obrzyca
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Coś cisza
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
jak w ulu o tej porze.![]()
Ładne światełko