Fajnie się wtedy ustawiali. Towarzystwo na krzesełkach, albo w wysublimowanej pozie, i każdy patrzy czy ptaszek wyleci![]()
Fajnie się wtedy ustawiali. Towarzystwo na krzesełkach, albo w wysublimowanej pozie, i każdy patrzy czy ptaszek wyleci![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
z dna szuflady...
Ostatnio edytowane przez ajan ; 13.11.12 o 23:53
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Ale balowali tak jak my jak nie lepiej. Potrafili się wtedy bawić bez tych wszystkich gadżetów
Przez ten Twój wątek zacząłem będąc wczoraj u rodziców po woli przeglądać zdjęcia i odkładać tez z przed 45 roku. Jak wszystko przekopię i zeskanuję to coś dorzucę![]()
Fajne te stare zdjęcia, bardzo przyjemnie się ogląda. Też mam takich trochę ale nie będę zaśmiecał Ci wątku
Jacek
fajnie tu czasem zaglądnąć, lubię stare zdjęcia, nie mam takich prócz jednego ale to duże jest i nie da się zeskanować, może kiedyś cyknę mu fotkę.
Milo sie tu zawsze wpada. Foty z dna... fajne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wrzucaj, to nie tylko dla mnie wątek...
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
z dna szuflady...
74
Ostatnio edytowane przez ajan ; 18.11.12 o 17:35
z drugiej szuflady dziadka...
bardzo dziękuje ajan - wyśmienite