Strona 307 z 475 PierwszyPierwszy ... 207257297305306307308309317357407 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.061 do 3.070 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

| OlyJedi Awatar strOOs
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    Od kilku tygodni nieaktualne
    Janko i tak, i nie. Podpora "o oko" dużo daje przy takich czasach. Zaczynałem m43 z GF2 i wiem, że oparcia o wizjer nie da się w ciemności przecenić.

Fakt, nowe puszki mają ta samą matrycę co OM-D, ale i tak plusem jest wbudowany wizjer.
    Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
    "Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez strOOs Zobacz posta
    To bez stabilizacji. Miałem go na krótki czas od apz'a i byłem tak skołowany, że nie włączyłem jej nawet..
    No to idę na siłownię potrenować, moje GH2/GF1 przyjmuje wyzwanie w każdym bądź razie
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi Awatar strOOs
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    No to idę na siłownię potrenować, moje GH2/GF1 przyjmuje wyzwanie w każdym bądź razie
    Polecałbym jednak GH2, bo o "bezwizjerowcach" już pisałem - ciężej na nich takie coś osiągnąć I bez siłowni, bo to tak lekkie aparaty, że spokój daje więcej.

I nie jest tak, że każde wychodzi ostre - i obiekt, i Ty musicie utrzymywać pełen spokój...
    "Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"

| OlyJedi Awatar thorgal
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Zamieszczone przez marekm12
    Może zapytam inaczej.
    Gdzie można najtaniej kupić aparat z promocjąna obiektyw?
    Poniżej 5299zł
    saturn, i inne wykazane w promocji

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez strOOs Zobacz posta
    Janko i tak, i nie. Podpora "o oko" dużo daje przy takich czasach. Zaczynałem m43 z GF2 i wiem, że oparcia o wizjer nie da się w ciemności przecenić.
    A jeszcze lepiej - biorąc pod uwagę stabilność - pstryka się z wizjera postawionego w pionie. Fakt, że trzeba go kupić.

| OlyJedi Awatar strOOs
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janko Muzykant Zobacz posta
    A jeszcze lepiej - biorąc pod uwagę stabilność - pstryka się z wizjera postawionego w pionie. Fakt, że trzeba go kupić.
    Nie kupiłem, bo do GF2 nie było używek, a nowy wyniósłby mnie więcej niż body (kupione za chyba 1100zł z 14/2.5).

Może i wygodniej, chociaż ja wolę kadrować w "linii wzroku". Nie omieszkam kiedyś sprawdzić jak mi ktoś na zlocie kolejnym udostępni PENa wraz z wizjerem

Jd
    Gość

Jeżeli masz na myśli wizjer elektroniczny DMW-LVF1 do GF2 to chyba jakieś nieporozumienie bo jakość jego jest więcej niż mierna, a nowy dedykowany do GX1 nie jest kompatybilny wstecz (nie pasuje do GF1, GF2)

Miałem GF2 i DMW-LVF1 wiec wiem to z autopsji
    Ostatnio edytowane przez Jd ; 12.11.12 o 22:35

| OlyJedi Awatar strOOs
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    Jeżeli masz na myśli wizjer elektroniczny DMW-LVF1 do GF2 to chyba jakieś nieporozumienie bo jakość jego jest więcej niż mierna, a nowy dedykowany do GX1 nie jest kompatybilny wstecz (nie pasuje do GF1, GF2 czy GF3)

Miałem GF2 i DMW-LVF1 wiec wiem to z autopsji
    Nie chodzi o jakość tylko o spróbowanie się czy to jest sensowne w sensie stabilności

Moderator - opiekun giełdy Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar Iwo
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez marekm12 Zobacz posta
    Gdzie można najtaniej kupić aparat z promocją na obiektyw?
    Poniżej 5299zł
    Już pisałem - 4999zł w MM w Galerii Łódzkiej za zestaw srebrny OM-D + 12-50mm.
    Sprzedam: Om-d em-5 2, 12-40mm 2,8, 25mm/1,7, Sigma 105mm f/2,8 makro, 42,5mm f/1,8

| OlyJedi Awatar strOOs
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Iwo Zobacz posta
    Już pisałem - 4999zł w MM w Galerii Łódzkiej za zestaw srebrny OM-D + 12-50mm.
    Byłem dzisiaj oglądać i zapomniałem dopytać o 45 w promocji. Chociaż żeby to dla mnie miało sens to musiałbym go rozkompletować...

Chyba dozbieram i biorę za gotówkę

Uprawnienia umieszczania postów