Adamie witaminki na tle nieba podobają mi się najbardziej.![]()
Adamie witaminki na tle nieba podobają mi się najbardziej.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
"Pen, ta libacja się źle zaczyna - wyrzucił z siebie Pułkownik patrząc na kanoniera ładującego pociski typu D700 do działa mierzącego w góry Olimpu. Waidodayo - powiedział Pen patrząc na wylot 645-ki. Ważne jak się skończy-pomyślał
http://macrayers.500px.com
To jabłko jest zajebiste![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ptaki bardzo klimatyczne.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
To teraz ja trochę jesieni w odmiennym wydaniu.
1. Jesienno-zimowy widok z mojego okna przez żaluzje bo wiadomo, że pogoda jesienią w kratkę bywa lub jest jak pasy kiedyś na śnieżącym telewizorze. W ogóle lubię robić zdjęcia z mojego okna bo człowiek zaczyna zauważać ile można zrobić różnych zdjęć pomimo jednostajnego widoku
Teraz kilka zdjęć jesieni w IR.
2. Mój najbliższy lasek.
Kolejne trzy zdjęcia zostały zrobione z użyciem Heliosa 77M-4 co mnie bardzo boli przy kadrach a w szczególności przy kadrze 3 fotki ale niestety nie miałem wtedy jeszcze przejściówki z 37 na 52.
3. Zdjęcie trochę ciekawostka. Zapomniałem przestawić z tematu "DRAMATYCZNA TONACJA" i balans bieli był ustawiony na auto (kiedy balans bieli w "DRAMIE" ustawimy na zieleń to wtedy nie ma już według mnie takiego fajnego efektu).
4. A tutaj IR w "DRAMIE" bez żadnego późniejszego zamieniania kolorów - tak jak wchodzi na matrycę w JPEG
5. A tutaj "DRAMA" w IR z późniejszą "wolną amerykanką" w suwakomani
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 6.11.12 o 22:21
Swietne fotki, a z tym oknem święte słowa.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
ładne wrzutki, te żaluzje w oknie super![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie