Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Czwóreczka świetna![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
pierwsze gra pierwsze skrzypce i ostatnie jako świetny koniec dnia.
Jeszcze chmura z atomówki by się przydała. Nieee, żartuję- fantastyczne zdjęcia. Miło oko zawiesić.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ciekawe zdjęcia, taki Helmuthowy koniec... świata,
tfu, tfu... dnia, koniec dnia![]()
Dobrze, że się poprawiłeś
Załącznik 71111
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W pobliżu miejsca, skąd pochodzą ostatnie zdjęcia, jest poradzieckie lotnisko (dla Rosjan było to poniemieckie lotnisko) więc z ciekawością się tam wybrałem. Część garnizonowa (budynki mieszkalne, sztabowe itp) czy hangary remontowe, został w mniejszym lub większym stopniu zaadaptowane przez lokalne władze na potrzeby cywilne. Zostały jednak obiekty typowo lotniskowe, które niszczeją i zarastają
Od lat 60 stacjonowały tu MIG21, dla których zbudowane zostały hangaroschrony. Dziś, patrząc na zarośnięte drogi dojazdowe, trudno sobie wyobrazić schowane tam samoloty.
W latach 80-tych, pojawiły się SU27, dla których budowano nowe, większe hangaroschrony.
Dziś są one rozbierane.
Za to niezarośnięte pozostałości pasa startowego
są stale wykorzystywane do różnych popisów bączki, poślizgi, wyścigi itp) oraz prób prędkości swoich pojazdów
Można tam jednak "łyknąć" trochę przestrzeni.
![]()
Fajne. Miejsce z klimatem i potencjałem.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||