Czyli prawdziwa "fotografia otworkowa"![]()
Czyli prawdziwa "fotografia otworkowa"![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Polskie lasy...
47.
The question is, who cares?
o kurcze![]()
![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Hmm, 47 - oto Polska właśnie. Dlaczego ludzie u nas upatrzyli sobie lasy jako doskonałe miejsce do wyrzucania smieci? I dlaczego nikt z tym nie walczy? Masakra jakaś. Podoba mi się Twój wątek. Pozdawiam.
Rozumiem, że u Ciebie tak nie ma? Zazdroszczę
Dzięki.
No niby walczą. Nawet w radio ostatnio mówili ilu to leśnych śmieciarzy udało się złapać, ale idę do lasu, ba nawet z psem na spacer, to jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Natomiast straż miejską z fotoradarem to widzę co drugi dzieńPriorytety
![]()
U mnie też jest, ale butli po oleju zawieszonej na drzewie to nie widziałem.
Jak szliśmy w voovoo2 do źródełek ropy, to jedno jest zapaskudzone - stara miednica, folia..
To pewnie była artystyczna wizja śmieciarza albo znaczył drogę, żeby się w lesie nie zgubić.
Ano niestety, troche tych "czarnych owcy", wystawiajacych zle swiadectwo Polakom, jest dookola :-/ Nie rozumiem takiego bezmozgowia, ale tez ciezko z tym walczyc.
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
A najbardziej smutne w tym jest to, że w większości śmieci do lasu wywożą włąściciele domów jednorodzinnych często z tzw. "wyższej sfery.