cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Proponuję województwa w których zgłosi się mała liczba chętnych przepisać do ościennych regionów. Na przykładzie mojej opolszczyzny: na lewo od Opola (Brzeg, Nysa, Namysłów) do woj. Dolnośląskiego, na prawo (Kędzierzyn-Koźle, Opole, Strzelce Opolskie) do woj. Śląskiego. Wygląda na to, że nie ma wielu forumowiczów z tego regionu i jak się nie zbierze jakaś ilość chętnych (powiedzmy 5-10) to lepiej będzie się podczepić pod inne regiony.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Na szczegółowe plany dystrybucji przyjdzie czas. Arkusz dopasuje dystrybutorom listę najbliższych im lokalizacji.
Ale najpierw zdjęcia. Ruszamy tuż po głosowaniu w niedzielę, w południe. Myślę, że za dużo się już nie zmieni w kategoriach. Ale dajmy czas do niedzieli.
Zapisanytylko nie mam pewności czy nie zapisałem się dwa razy, ( kłopoty z internetem)
Jeśli można to sprawdzić, i się potwierdzi, to proszę jeden zapis skasować.
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
Tak, zgadza się. Był wpis z 4 lipca i ten pozostał.
Makro, krajobraz, fauna i flora. W tych 4 kategoriach zbieramy zdjęcia do kalendarza OlympusClub 2013. Przypominam zasady zbierania zdjęć. Ze względu na małe problemy w galerii photopost, której używamy do robienia konkursów, nie mogę podać jeszcze formularzy zgłoszeniowych. Proszę o cierpliwość. Ale proszę też przygotować już po jednej fotografii dla podanych kategorii. Myślę, że termin do 27 lipca to będzie dobry czas na zebranie odpowiedniej ilości zdjęć, które poddamy pod głosowanie.
W razie wątpliwości czy nie jasności proszę pytać. W miarę na bieżąco postaram się odpowiadać.
Ostatnio edytowane przez hades ; 9.07.12 o 14:31 Powód: 27 sierpnia -> 27 lipca
W pierwszym poście znajdują się formularze dodawania zdjęć do wybranych w ankiecie kategorii zdjęć w planowanym kalendarzu.
Czyli kalendarz dla fotografów wiejskich, nie miejskich (mówię o tematyce)![]()