Ładne.
Plac Targowy potężny od strony cmentarza kilkanaście stodół kamiennych, będących dawniej wyposażeniem tego placu. Powierzchnia zbliżona do Centralnego w Warszawie.
Synagoga przebudowywana na Dom Kultury.
Rynek nocą.
I ostatnie - oznakowanie naszej drogi jest fatalne , Na pierwszym skrzyżowaniu w Żarkach w lewo i na kolejnym tuż za rynkiem w lewo na Przybynów.
Był 0,6 EV od Hitecha , nie było by widać drugiego łańcuszka gór na 528. Tylko skubany światłomierz mnie oszukuje, Przy kompensacji powyżej +2 nie pokazuje jak jest na biało-zielonym , tylko dopiero po zdjęciu na kanałach, muszę się przyzwyczaić. Ale będę się poprawiać. Nie lubię filtrów to fakt.
PS. byłem w Żarkach.,
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.03.12 o 01:28
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Krajobraz popruszony sniegiem fajny, Dom Kultury....architekture szpeci tylnia zabudowa, ktos nie pomyslal dobudowal klocek.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Siedziałem w Ikei czekająć na Edę przed kasami - czymś trzeba było czas wypełnić. Pod ręką był EPL-1 i 14/2,5 i tak to poszło. a potem był dostępny prawie pusty parking...
530.
531.
532.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 12.03.12 o 01:31
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Widzę, że w Katowicach byłeś
Pierwsze i ostantie fajne.
The question is, who cares?
Z dzisiejszej wędrówki po Jurze.... A po drodze mgła:
533.
534.
535.
Fajne, coś a'la "znikający punkt"
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Witaj
530 bardzo ciekawe, oraz dwa pierwsze z mdlistej serii
Pozdrawiam
ps dol w Ikei przewaznie jest pusty![]()